Serveis

Som la teva agència d’organització d’esdeveniments, amb experiència en qualsevol de les modalitats: presencial, híbrid i online.

El fet d’haver assolit un excel·lent coneixement del sector, sumat a l’òptima col·laboració amb proveïdors i la inquietud per la innovació i l’excel·lència, ens permeten materialitzar qualsevol projecte amb total garantia.

Assessorament, coordinació y producció

Logística integral de cada esdeveniment

Espais

Som especialistes en l’organització d’esdeveniments, és per això que nosaltres busquem i trobem l’espai ideal. Des de salons fins a espais a l’aire lliure, tenim tot el que necessites perquè el teu acte sigui un èxit.

Càtering

Ens encarreguem de buscar i contractar el millor càtering pel teu esdeveniment. Treballem amb empreses d’alta qualitat per garantir un bon sabor de boca després de cada acte.

Personal Auxiliar

Disposem del nostre propi equip de personal auxiliar altament capacitats i professionals. Una part imprescindible en els nostres esdeveniments, les seves tasques són essencials per al bon desenvolupament.

Entreteniment

Vols que el teu acte sigui memorable? T’oferim una àmplia varietat d’opcions des de grups de música, showmans i fins a espectacles en viu.

Audiovisuals

Ens assegurem de que el teu esdeveniment tingui el millor equip d’àudio i vídeo. Treballem amb empreses d’equipaments d’alta qualitat, per tal de garantir que les teves necessitats d’audiovisuals es compleixin. Des de sistemes de so òptims fins a pantalles LED, ens assegurem que tot estigui cobert.

Escenografia

Tenim cura del més mínim detall, per tal de crear una atmosfera única. Des de l’elecció dels colors fins a la selecció dels adornaments, treballem amb els nostres clients per crear una experiència personalitzada que reflecteixi els valors i l’estil de la teva empresa.

Plataforma d'inscripcions

Comptem amb una plataforma exclusiva per a gestionar de manera integral el control d’accés a esdeveniments, inscripcions (tant de pagament com gratuïtes) i formularis, tot amb accés en temps real al número d’inscrits.

QUINS ESDEVENIMENTS ORGANITZEM?