LA NOSTRA METODOLOGIA

Som la teva agència d’organització d’esdeveniments, amb experiència en qualsevol de les modalitats: presencial, híbrid i online. Els nostres esdeveniments són:

Empresarials | Institucionals | Convencions i Congressos | Inauguracions i Llançament de productes | Conferències i Cursos de formació | Gastronòmics | Culturals, Esportius i d’Oci | Benèfics | Team Building i d’ Incentius

El fet d’haver assolit un excel·lent coneixement del sector, sumat a l’òptima col·laboració amb proveïdors i la inquietud per la innovació i l’excel·lència, ens permeten materialitzar qualsevol projecte amb total garantia.

Assessorament, coordinació i producció
Coordinació entre participants i col•laboradors – Organització de la logística – Disseny de l’estructura – Creació i realització d’inici a fi – Valoració de la repercussió
 
Contractació d’artistes i conferenciants
Conferenciants – Presentadors – Humoristes – Monologuistes – Músics – Altres artistes de nivell nacional i internacional
 
Logística integral de cada esdeveniment
Cerca d’espais i/o platós – Càterings – Serveis tècnics i d’audiovisuals - Protocol – Escenografia i decoració – Personal de suport – Fotografia i vídeo – Captació de patrocinis – Difusió a xxss i mitjans de comunicació
 
Plataforma de gestió d’inscripcions
Eternum Acces, la nostra plataforma exclusiva per control d'accesos i gestió d'inscripcions
Los límites sólo se encuentran en tu propia mente.

 
Gestió integral del control d’accés a esdeveniments. Des d’Eternum fem un pas endavant per fer front al repte de seguir organitzant esdeveniments malgrat la COVID19, presentant la nostra pròpia eina integral de gestió d’accessos: Eternum Acces.
 

 
Podem crear qualsevol tipus d’esdeveniment mijtançant una pàgina d'inscripció online amb molts avantatges que ens ajudaran a controlar tot el procés d'inscripcions: Data i hora d'inici i de final del període d'inscripcions, màxim d’inscripcions, possibilitat d’inscripcions d’unitat familiar i pagament a través del nostre TPV online.
 

 
Els inscrits reben al seu correu electrònic una confirmació i una entrada en format QR que poden conservar al seu mòbil o que poden imprimir per poder accedir a l’esdeveniment.
 

 
Hem desenvolupat també la nostra pròpia app per al control d'accés dels QR. Múltiples usuaris poden validar entrades i tota la informació de qui i quan accedeix un inscrit a l’esdeveniment queda disponible en temps real.
 

 
La plataforma permet un accés a temps real al nombre d'inscrits, el percentatge d’inscripcions fetes sobre el màxim establert, etc. A fi de tenir un control de tota la informació. Una informació que serà exportable en pdf en un format preparat per enviar al client en cas que sigui necessari.
 

 
Tant el servei com la plataforma s'han desenvolupat per funcionar des del núvol, i el servei disposa de sistemes de còpia de seguretat per garantir l'estabilitat de la plataforma en el 100% dels casos. A més, la plataforma ha estat testada per evitar atacs i per protegir les dades de les persones inscrites mitjançant encriptació.