CREATIVITAT EXPERIENCIAL

Altres sectors vinculats al nostre, com son el màrqueting i la publicitat, reconeixen la rellevància de la creativitat, i tots els que ens dediquem a l’organització d’esdeveniments som també conscients de la necessitat que aquesta té en tot el procés previ a l’acte.

Com bé sabem, un acte és efímer i el que busquem en tot moment és que els nostres assistents recordin d’una forma especial el nostre esdeveniment. Per això, cada vegada més, li donem la importància que es mereix a la creativitat experiencial.

Com ho fem?

  • Dissenyant propostes interactives que involucrin als assistents
  • Aprofitant tots els recursos que ens aporta l’espai
  • Plantejant entreteniments dins l’experiència global del mateix acte
  • Creant una escenografia que segueixi un fil conductor de principi a fi
  • Pensant sempre amb els colors i valors corporatius

Entre d’altres.

 

“La creació d’experiències és un dels punts més importants del briefing”

 

Per poder arribar a tenir un bon pla estratègic i organitzatiu, hem de validar el realisme de qualsevol idea i veure fins a quin punt podem fer-la possible. A vegades, alguns detalls com el temps de muntatge i/o pressupostos, són bastant desfavorables per poder deixar volar la imaginació.

Trobar aquesta creativitat és, sovint, difícil. No obstant això, a Eternum Events sempre busquem la inspiració de creacions relacionades amb el sector per poder donar l’empenta necessària als nostres actes, tot i que us confessem que, moltes vegades, el que millor funciona és un bon brainstorming amb les companyes d’oficina.

Com bé diu el nostre eslògan, creem per emocionar i, és per això que, a cada projecte nou, ens centrem en crear experiències inoblidables pels nostres clients.