ESDEVENIMENTS TEMÀTICS

El passat divendres 24 de novembre, des d’ Eternum Events vam organitzar un acte pels treballadors d’ una empresa de Lleida, que partia d’una sola indicació inicial:

Organitzar una festa temàtica!

La nostra reacció instantània va ser clau: motivació activada de zero a cent en qüestió de mil·lèsimes de segon.

En aquest article, us deixem amb els avantatges i alguns exemples de festes temàtiques que puguin sorprendre als assistents, creant una experiència única, diferent i memorable.

 

Parlem del concepte i dels avantatges!

Un esdeveniment temàtic és el que es basa en una idea o ambientació especifica, que serveix com a fil conductor per tot l’acte. Des de la decoració fins al menjar, passant per la música, vestuari, activitats… Tot està adaptat i pensat en el tema escollit.

Aquests actes tenen molts avantatges, tant pels amfitrions com pels convidats:

  • Aporta una atmosfera especial
  • Crea un ambient únic que immediatament integra els assistents a l’experiència.
  • Desafia als assistents a pensar de manera creativa, que genera converses interessants i moments inoblidables en l’entorn laboral.
  • Involucra a tothom, de manera activa, participant amb la seva vestimenta o activitats temàtiques. Això afegeix emoció i diversió a la festa.
  • És una manera de fer memorable l’esdeveniment. Els convidats acostumen a recordar més fàcilment els esdeveniments que destaquen i ofereixen activitats úniques.

 

Vols algunes idees? Segueix llegint-nos:

 

  • Festa de Hollywood: Aquesta temàtica és perfecta per una nit plena de sofisticació i elegància. Els convidats podran vestir-se de la forma més elegant i sentir-se com autèntiques estrelles de cine, mentre gaudeixen d’un ambient amb llums brillants i decoracions a l’estil Hollywood.
  • Festa dels anys vint amb un autèntic cabaret: Aquesta temàtica és ideal pels amants de la música, el ball i la diversió. Es pot recrear l’ambient dels anys 20 amb decoracions plomes, vestits ambientats, barrets, cigarros d’època… Els convidats poden gaudir d’un espectacle de cabaret amb música en viu i ball.
  • Festa de Cirque du Soleil: És perfecta pels amants de les acrobàcies, l’art i la creativitat. Es pot crear un ambient de circ amb carpes, llums, globus i confeti.
  • Musicals: Una festa temàtica d’algun musical és una forma divertida i original de celebrar un esdeveniment. Ambientar la teva festa amb la música, la decoració, el vestuari i les activitats relacionades amb aquest musical.

 

Ara ja no teniu excusa per no fer la vostra festa temàtica. A #EternumEvents sempre busquem la manera d’impressionar al nostre client, us ajudem a fer-ho possible?

Comparteix-ho!

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp

T'interessa? Contacta'ns!