Family day

CONTACTA'NS

Family day

CONTACTA'NS

Family day

CONTACTA'NS


Espais

Som especialistes en l'organització d'esdeveniments, és per això que nosaltres busquem i trobem l'espai ideal. Des de salons fins a espais a l'aire lliure, tenim tot el que necessites perquè el teu acte sigui un èxit.


Càtering

Ens encarreguem de buscar i contractar el millor càtering pel teu esdeveniment. Treballem amb empreses d'alta qualitat per garantir un bon sabor de boca després de cada acte.


Personal Auxiliar

Disposem del nostre propi equip de personal auxiliar altament capacitats i professionals. Una part imprescindible en els nostres esdeveniments, les seves tasques són essencials per al bon desenvolupament.


Entreteniment

Vols que el teu acte sigui memorable? T'oferim una àmplia varietat d'opcions des de grups de música, showmans i fins a espectacles en viu.


Audiovisuals

Ens assegurem de que el teu esdeveniment tingui el millor equip d'àudio i vídeo. Treballem amb empreses d'equipaments d'alta qualitat, per tal de garantir que les teves necessitats d'audiovisuals es compleixin. Des de sistemes de so òptims fins a pantalles LED, ens assegurem que tot estigui cobert.


Escenografia

Tenim cura del més mínim detall, per tal de crear una atmosfera única. Des de l'elecció dels colors fins a la selecció dels adornaments, treballem amb els nostres clients per crear una experiència personalitzada que reflecteixi els valors i l'estil de la teva empresa.

Poques coses tenen tant valor com passar un dia en família, i a Eternum Events ho sabem.

 

És per això que volem oferir l’oportunitat  de celebrar una jornada Family Day,

fusionant totes les famílies de l’empresa.

Aquesta activitat és fonamental per promoure els valors de conciliació familiar i vida laboral. L’objectiu principal és proporcionar als treballadors una experiència única on podran gaudir d’un dia d’oci interactuant amb la seva família i els seus companys de treball.El nostre objectiu es centra en què el vostre missatge impacti en una única direcció:

Crear una experiència

El Family Day es personalitza per cada empresa, adaptant-se als seus objectius i necessitats. Eternum Events és passió, experiència i dedicació.

Abans de l’esdeveniment

Dia de l’esdeveniment

Després de l’esdeveniment

PORTFOLI