Sobre nosaltres

Anys d’experiència

+ 0

Esdeveniments

+ 0

Clients

+ 0

Rosa Guardado

Em descriuen com una persona positiva i alegre, que troba lo còmic en situacions quotidianes. Crec que és vital mantenir aquest optimisme i transmetre’l. Una de les meves passions és compartir moments amb els altres, acompanyats de bon menjar i excel·lent vi. En el meu treball, gaudeixo creant idees des de zero, visualitzant-les, dissenyant-les i duent-les a terme. Sense oblidar, que la clau està en els detalls.

Noret Bertran

Diuen de mi que soc una entusiasta, impulsiva i optimista. Aquesta actitud m’omple de vitalitat i força, fins i tot en moments difícils. Agraeixo els somriures i aprenentatges de la vida. Crec en ànimes bessones, el karma i el més enllà. Gaudeixo de la vida amb viatges, emocions i bon vi. La meva passió és viure sense límits i convertir les nostres imaginacions en realitat.

Carla Hurtado

M’apassiona crear per als nostres clients i veure reflectida la feina ben feta. Accepto qualsevol repte i dono la millor versió de mi per aconseguir-ho. Soc creativa, proactiva i decidida. M’encanta la meva feina i també tot el que està relacionat amb la indústria de la moda. Escolto música tot el dia i gaudeixo de la bona companyia. M’agrada treballar en equip i compartir idees innovadores i fresques en cada projecte amb les meves companyes.

Júlia Ranera

Valoro tot allò que m’inspira i estimula la meva ment: persones, feines, llocs, idees, opinions… Les meves dos passions són aprendre i viatjar. (I si van juntes, no puc demanar res més!). M’agrada envoltar-me de persones honestes, compromeses, positives i sobretot de bona gent. Quan treballo m’agrada ser resolutiva i aportar professionalitat, la que es mereix tot client. Així penso jo.

Missió

Volem que l’esdeveniment sigui una eina més en el procés de comunicació de les empreses, per tal de construir i consolidar marques fortes.
Treballem en col•laboració i complicitat amb els nostres clients, per reduir la seva inversió en temps i recursos en el procés de creació i producció de l’esdeveniment.
La nostra essència es basa en tenir cura del més mínim detall.

Visió

El nostre objectiu se centra en què el missatge dels nostres clients impacti en una única direcció: crear experiències que es recordin.
Si no comuniques, no existeixes.
I tenim clar que per captar l’atenció del públic objectiu, hem de comunicar de forma impactant.
D’aquí el nostre lema: Creem per emocionar.

Valors

  • Passió: ens entusiasma la nostra feina, la vivim sense límits, transmetent sempre la seguretat de que allò que imaginem serà el que aconseguirem.
  • Resiliència: “No és el més fort ni el més intel•ligent aquell que sobreviu, sinó aquell que millor s’adapta al canvi”, deia Charles Darwin. I així ens considerem a Eternum Events, gràcies a la nostra il•lusió de seguir sempre endavant.
  • Constància i perseverança: una es complementa de l’altra, però tenim clar que si ens marquem un somni i/o una fita, lluitarem fins al final per tal d’aconseguir-ho.
  • Treball en equip: D’una banda, som el suport del client i treballem integrades a la seva empresa, com una extensió del seu equip. D’altra banda, col·laborem i sumem esforços gràcies als nostres partners. Sabem que amb ells arribarem més lluny.