MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

Missió

Volem que l’esdeveniment sigui una eina més en el procés de comunicació de les empreses, per tal de construir i consolidar marques fortes.
Treballem en col•laboració i complicitat amb els nostres clients, per reduir la seva inversió en temps i recursos en el procés de creació i producció de l’esdeveniment.
La nostra essència es basa en tenir cura del més mínim detall.

Visió

El nostre objectiu se centra en què el missatge dels nostres clients impacti en una única direcció: crear experiències que es recordin.
Si no comuniques, no existeixes.
I tenim clar que per captar l’atenció del públic objectiu, hem de comunicar de forma impactant.
D’aquí el nostre lema: Creem per emocionar.

Valors

  • Passió: ens entusiasma la nostra feina, la vivim sense límits, transmetent sempre la seguretat de que allò que imaginem serà el que aconseguirem.
  • Resiliència: “No és el més fort ni el més intel•ligent aquell que sobreviu, sinó aquell que millor s’adapta al canvi”, deia Charles Darwin. I així ens considerem a Eternum Events, gràcies a la nostra il•lusió de seguir sempre endavant.
  • Constància i perseverança: una es complementa de l’altra, però tenim clar que si ens marquem un somni i/o una fita, lluitarem fins al final per tal d’aconseguir-ho.
  • Treball en equip: D’una banda, som el suport del client i treballem integrades a la seva empresa, com una extensió del seu equip. D’altra banda, col·laborem i sumem esforços gràcies als nostres partners. Sabem que amb ells arribarem més lluny.
He aprendido que la gente olvidará lo que dijiste, también olvidará lo que hiciste, pero nunca olvidará cómo la hiciste sentir.
Maya Angelou

SOBRE NOSALTRES

ROSA GUARDADO

Em descriuen com una persona positiva i alegre, que acostumo a trobar una part còmica en moltes situacions quotidianes.

Penso que és vital mantenir aquest optimisme i saber-lo transmetre a la feina, a la família i als amics. D’aquí a que una de les meves passions més fortes que tinc sigui compartir moments amb els meus, en companyia d’un bon àpat i un magnífic vi.

El que més m’agrada de la meva feina es crear una idea des de zero, visualitzar-la, dissenyar-la i reproduir-la. Una de les claus és marcar la diferència en el detall i quan arriba “el dia D” veus reflectit tot allò que un dia la teva ment va imaginar.

M’encanta sentir empatia amb el client, caminar junts i saber-li transmetre que el seu èxit es la meva satisfacció.

NORET BERTRAN

Diuen de mi que sóc una entusiasta, que em moc per impulsos i que la realitat que acostumo a visualitzar és molt, potser massa, optimista. Ser així m’aporta vitalitat, energia i força, inclús en moments d’estrès, tristesa o dificultats.
M’agrada ser com sóc i em desperto cada dia amb ganes de ser millor.

M’encanta dir “gràcies” a qui em regala somriures, a qui m’ensenya sobre la vida o a qui em desprèn un “no-sé-què” que “què-sé-jo”.

Crec en les ànimes bessones, en el karma i en el més enllà.
Omplo la meva vida de moments, viatges i emocions.
No entenc l’estiu sense una cervesa fresca ni l’hivern sense una bona copa de vi.

M’apassiona la meva feina, la visc sense límits, sempre pensant en que allò que imaginem és el que un dia aconseguirem.