El lloc web https://www.eternumevents.com/ és titularitat de Eternum Events Agency, S.C.P. , amb CIF J25828237 i domicili en Clot dels Monges, 4 – 2ª Lleida CP. 25007, Lleida.

D’acord amb la legislació vigent, Eternum EventsAgency, S.C.P. ha inscrit els seus fitxers en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, i ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb l’establert en el RD 1720/ 2007 pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la EL 15/99 de protecció de dades de caràcter personal.

Les dades personals que ens faciliti mitjançant el formulari “contacto”, passaran a formar part dels nostres fitxers amb la finalitat de respondre les qüestions que ens plantegi i posar-se en contacte amb vostè.

Les dades de caràcter personal que ens remeti a través del formulari “inscriu-te” formaran part dels nostres fitxers amb la finalitat de procedir a la seva inscripció en el curs triat, facilitar-li els serveis contractats, facturació i cobrament dels mateixos, portar el seguiment de l’alumne i mantenir la comunicació necessària amb ell.

En tots els casos en què ens faciliti les seves dades a través de qualsevol dels formularis o adreces de correu electrònic d’aquesta Web els mateixos seran utilitzats per remetre-li per qualsevol mitjà, inclosos mitjans electrònics, informació sobre activitats i serveis propis que puguin ser del seu interès, tot la qual cosa accepta expressament amb la remissió del formulari i/ o el correu. Si en algun moment no desitja seguir rebent informació de la nostra empresa, enviï un correu a hola@eternumevents.com amb l’assumpte “baixa comunicacions” a l’adreça en la qual vol deixar de rebre els nostres correus promocionals. Les seves dades no seran facilitats a tercers, excepte en els supòsits en què sigui necessari per al compliment de la relació establerta i/o quan estigui previst legalment.

En aquesta Web existeixen enllaços als perfils en xarxes socials en els quals té presència EternumEvents Agency, S.C.P. Si decideix seguir-nos a través de qualsevol xarxa social en la qual l’Acadèmia tingui perfil o pàgina, li informem que gestionarem les comunicacions mitjançant les mateixes d’acord amb els termes i condicions de cada xarxa social i que tractarem les seves dades per gestionar la llista de persones interessades en les activitats i notícies de l’Empresa que es facilitin a través de cada xarxa social. Aquesta informació sempre la rebrà a través de la xarxa social en qüestió i mentre sigui seguidor de la EternumEvents Agency, S.C.P. en la mateixa. Cadascuna d’aquestes xarxes socials compta amb uns termes i condicions propis i són entitats alienes a l’empresa.

Eternum Events Agency, S.C.P. es reserva el dret de modificar la seva política de privadesa per motius d’adaptació a la legislació vigent, o similars, per la qual cosa es recomana a l’usuari d’aquest lloc web la revisió periòdica d’aquest apartat, ja que l’ús del Web per part de l’usuari s’entendrà com a acceptació de la política de privadesa vigent en aquest moment. Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit, juntament amb fotocòpia de document que acrediti la seva identitat davant el responsable (Eternum Events Agency, S.C.P. ) en la següent adreça: Clot dels Monges, 4 – 2ª Lleida CP. 25007, Lleida.