Esdeveniments personalitzats, la clau de l’èxit

by | 5 Abril, 2018 | 0 comments

“Els petits detalls marquen la diferència”

En els esdeveniments, com en les persones, la grandesa està en els petits detalls.

Aquests són els que, a priori, ens poden semblar insignificants, però que, en el fons, marquen el resultat de l’esdeveniment: èxit o fracàs.

Susana Martín, qui forma part de l’equip de BEON Worldwide, grup d’empreses líders en serveis integrals de comunicació, esdeveniments i publicitat, comenta clarament que: La organización de cualquier evento debe ser minuciosa y sincronizada, prestando atención a los grandes aspectos sin descuidar los pequeños detalles. Eso lo convierte en un éxito. Y es un valor diferencial. (Veure entrevista completa https://beonworldwide.com/es/entrevista-susana-eventos/).

No hi ha una recepta definida ni un guió a seguir, però, com en tot en la vida, aquí també existeixen les claus que ens poden ajudar a tocar el cel:

  • Tenir ben definit l’objectiu principal de l’empresa i esdeveniment.
  • Tenir empatia amb el client des del primer moment i formar un equip amb ells. Si anem agafats de la mà arribarem més lluny.
  • Pensar i cuidar tots els detalls: La cerca de l’espai més adequat, l’elecció del càtering idoni per aquell acte, la decoració, el personal extra, la fotografia, l’equip tècnic… tots són necessaris per tal que un esdeveniment tiri endavant.
  • Saber transmetre la identitat i els valors de la marca. L’acte ha de ser el reflex de la companyia i, per tant, tindrem en compte detalls com: color, escenografia, disseny.
  • Efecte WOW (efecte sorpresa): hem d’intentar anar un pas més enllà. Hem de buscar camins que ens permetin aconseguir l’impacte que volem generar als nostres clients potencials, satisfer les seves necessitats, enamorar-los i sorprendre’ls. Només així aconseguirem que l’esdeveniment sigui recordat.

Organitzar un esdeveniment és clau per tal d’afavorir la proximitat entre empresa i client que, en definitiva, permeti la creació d’experiències reals amb una única finalitat: el creixement d’una marca.

Ens deixes ajudar-te?

Rosa i Noret

0 Comments

Enviar comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LLEIDA
Clot de les Monges, 4, 2º
25007 Lleida

MADRID
Sierra de Pajarejo, 5 Edificio B. Primero A 28023 Madrid

MÁLAGA
Edificio Marbella del Este. Mar Arbolada, 2. Oficina 2127 29604 Marbella (Málaga)

 

697 258 199 ·  659 448 044

hola@eternumevents.com

Clot de les Monges, 4 - 2ª · 25007 Lleida

hola@eternumevents.com

Visita el nostre blog

Pin It on Pinterest

Share This