SEREM!

Perquè creiem en...

S UPERACIO

E XIT

R ESILIENCIA

E FICACIA

M OTIVACIO

Perquè volem seguir endavant,

Perquè volem tornar a veure als nostres companys,

Perquè volem seguir aportant el nostre gra de sorra a l’empresa,

Perquè volem emocionar-nos d’alegria,

Perquè volem cooperar en equip,

Perquè volem un dia dedicat a nosaltres,

Perquè som i serem forts, resilients i imparables!


El sector de l’organització dels esdeveniments és un dels sectors més afectats per l’actual situació derivada de la crisis sanitària del Covid-19, però no per aquest motiu a Eternum Events deixem ni deixarem de treballar per intentar aportar idees noves i donar suport a les empreses.

És per això que hem creat una proposta de petits actes on l’objectiu principal és la motivació de l’equip, i que pugui ser realitzat en els propers mesos, seguint totes les mesures de protecció i seguretat definides per les autoritats competents.

Les persones són el millor actiu de les empreses, cuidem-les!

La motivació es pot definir com el procés que inicia, guia i manté les conductes orientades a aconseguir un objectiu o a satisfer una necessitat. És la força que ens fa actuar i ens permet seguir endavant inclús en les situacions difícils.

La motivació té relació amb el nivell d’estrès, l’autoestima, la concentració, i té un efecte a la salut i el benestar de tots nosaltres.

És per això que, des d’Eternum Events us volem presentar una proposta atractiva, que us provoqui almenys un somriure i us faci tenir ganes, ara més que mai, de cuidar al vostre equip. Sense cada persona que hi treballa res tindria sentit.

Ho fem per ells? Som-hi!

Conferències motivadores

Albert Llovera. Esportista andorrà. Actualment competeix en ral·li al Campionat del Món i al Campionat de Ral·lis de Terra Espanyol.

S’ha convertit en un referent indiscutible. El seu positivisme, el seu esperit de lluita i superació, la seva gestió al capdavant del seu equip de competició i el seu sentit comú davant la vida fan que els seus consells actuïn de revulsiu per a moltes empreses.

Com diu l’Albert: “M’agrada competir contra persones sense cap tipus de mobilitat reduïda perquè mai m’he sentit discapacitat, una paraula horrible que hauria de desaparèixer. Vull lluitar contra els millors encara que em passin cent vegades”.

Aconseguir bons objectius és fruit d’un bon treball en equip, sense oblidar que un bon equip està format de persones i aquestes es nodreixen d’emocions. La seva experiència com a esportista d’elit i l’enorme coneixement de si mateix com a lesionat medul·lar fan que pugui compartir el seu modus vivendi “no límits” en incomptables conferències al voltant del Món.

Patrícia Ramírez. Psicòloga, conferenciant i escriptora.
Imparteix xerrades i tallers on aborda temes sobre l’optimisme i l’actitud, la cohesió i treball en equip. Transmet valors com la resiliència, el lideratge i la gestió del talent.
La frase que la defineix és: “No busques ser perfeccionista. Basta con ser responsable”.

Conferència “Ser bueno es bueno”, amb l’objectiu de facilitar el treball en equip a les empreses, generant un bon ambient de treball, i afectant positivament a la productivitat.

Víctor Küppers. Formador i autor, expert en motivació i gestió de l’entusiasme.
Les dos paraules més importants pel Víctor Küppers són passió i entusiasme. El seu objectiu és ajudar a les persones a que visquin i treballin amb valors i alegria.
“Que nadie llegue jamás a ti sin que al irse se sienta un poco mejor y más feliz” és una frase de la Mare Teresa de Calcuta que l’acompanya allà on va.

Conferència “Vivir con entusiasmo”, amb l’objectiu d’ajudar als participants a reflexionar per tal que aconsegueixin potenciar la seva motivació i que treballin i visquin amb més alegria, il·lusió i optimisme.


Role Playing

La Txell Cabrera és experta en treure la productivitat de cada persona a base del moviment. Si el vostre equip passa per moments de canvis, d’estrès, de desmotivació, de bloqueig… i sabeu que això afecta a l’ambient, l’energia i la productivitat, probablement el que més necessiteu en aquests moments és que el vostre equip humà es senti feliç de formar part de l’empresa.La vostra empresa és única, especial i inigualable. Per això, aquest és un servei totalment adaptat a vosaltres, on la Txell us farà entrar en moviment.
Perquè el moviment ens fa sentir lliures i ens ajuda a millorar la nostra autoestima.


Team building

Activitats a mida per a tots els treballadors de la vostra empresa, on tots participareu i propiciareu el treball en equip.

Trivial: Qui sap la història de la vostra empresa? Qui coneix a totes les treballadores i treballadors? Tothom recorda els valors? I la missió o la visió? El guanyador o guanyadora s’endurà un premi molt especial. Disponible també en versió online.

Escape room: Proves relacionades amb la temàtica de la vostra empresa. Es pot realitzar a les mateixes instal·lacions.

Wine tasting: Si preferiu fer una sortida fora del vostre lloc de treball, hem pensat en una visita a un celler, per realitzar un tast de vins en grup, i conèixer els beneficis que aporta el consum moderat de vi en les persones.
Es pot valorar l’opció de realitzar el tast a les instal·lacions de la mateixa empresa.

Taller de risoteràpia: Tots hem sentit a parlar alguna vegada de la risoteràpia i dels múltiples beneficis que aporta. La risoteràpia és clau per eliminar l’energia negativa i augmenta l’autoestima. A més a més, estimula la creativitat de les persones i n’augmenta la seva productivitat.

Taller de ioga o mindfulness: Afavoreix la capacitat de concentració, millora les relacions personals i ajuda a combatre l’estrès, fomentant un estat de relaxació i tranquil·litat. Disponible també en versió online.


Càtering

Us oferirem la proposta que millor encaixi amb les vostres necessitats.Ens assegurarem que s’ofereixi un servei personalitzat, cuidant el mínim detall, adaptant-se als nous temps i models, que afavoreixi a una experiència gastronòmica adaptada als valors de la vostra empresa.

Eternum Events també treballa amb empreses de Responsabilitat Social Empresarial, on la igualtat, el compromís social, la integritat i la cooperació són els seus valors fonamentals.


Mesures preventives

Eternum Events segueix de forma imperativa totes les indicacions preventives, d’aquesta manera, informem que fins arribada a la FASE 1 de la “desescalada” no es realitzarà cap esdeveniment presencial.Segons la normativa vigent, s’indica que, a partir de la FASE 1, es començarà amb la realització d’espectacles culturals i actes de menys de 30 persones i un terç de l’aforament en recintes tancats i amb menys de 200 a l’aire lliure, sempre que siguin assentats i mantenint la distància de seguretat.

A partir de la FASE 2, els actes a l’aire lliure seran fins a 400 persones i 50 persones en espais tancats.

A partir de la FASE 3, es tornarà a valorar l’aforament als recintes, les distàncies de seguretat i les mesures de neteja, per tal d’anar sent més permissius a mesura que avancin les fases.

Aquestes mesures es revisaran cada dos setmanes de forma coordinada amb les autonomies i es preveu que no siguin igual per a totes.