SEREM!


 

El sector de l’organització dels esdeveniments és un dels sectors més afectats per l’actual situació derivada de la crisis sanitària del Covid-19, però no per aquest motiu a Eternum Events deixem ni deixarem de treballar per intentar aportar idees noves i donar suport a les empreses.

És per això que hem creat una proposta de petits actes on l’objectiu principal és la motivació de l’equip, i que pugui ser realitzat en els propers mesos, seguint totes les mesures de protecció i seguretat definides per les autoritats competents.

Les persones són el millor actiu de les empreses, cuidem-les!

La motivació es pot definir com el procés que inicia, guia i manté les conductes orientades a aconseguir un objectiu o a satisfer una necessitat. És la força que ens fa actuar i ens permet seguir endavant inclús en les situacions difícils.

La motivació té relació amb el nivell d’estrès, l’autoestima, la concentració, i té un efecte a la salut i el benestar de tots nosaltres.

És per això que, des d’Eternum Events us volem presentar una proposta atractiva, que us provoqui almenys un somriure i us faci tenir ganes, ara més que mai, de cuidar al vostre equip. Sense cada persona que hi treballa res tindria sentit.

Ho fem per ells? Som-hi!


El perquè de “SEREM!”

Perquè creiem en…

S  UPERACIO 

E  XIT 

R  ESILIENCIA 

E  FICACIA 

M  OTIVACIO 

Perquè volem seguir endavant,

Perquè volem tornar a veure als nostres companys,

Perquè volem seguir aportant el nostre gra de sorra a l’empresa,

Perquè volem emocionar-nos d’alegria,

Perquè volem cooperar en equip,

Perquè volem un dia dedicat a nosaltres,

Perquè som i serem forts, resilients i imparables!


 

Conferències motivadores


Sergi Grimau. Exjugador de bàsquet professional, el gran dels germans Grimau. Actualment, public speaker, conferenciant motivacional, conductor d’esdeveniments i consultor estratègic.

La seva passió són les persones, comunicar i gaudir de la increïble sensació de sentir com connectes. El Sergi Grimau transmet des de l’autocrítica i pot parlar del que creu què és l’èxit perquè coneix molt bé el fracàs. Creu amb la força dels valors, el sentit de l’humor i la educació com a claus que obren totes les portes.

Conferència “Vive dejando huella”, amb l’objectiu de seduir a qui es deixi i inspirar a qui ho necessiti.


Patrícia Ramírez. Psicòloga, conferenciant i escriptora. Imparteix xerrades i tallers on aborda temes sobre l’optimisme i l’actitud, la cohesió i treball en equip. Transmet valors com la resiliència, el lideratge i la gestió del talent. La frase que la defineix és: “No busques ser perfeccionista. Basta con ser responsable”.

Conferència “Ser bueno es bueno”, amb l’objectiu de facilitar el treball en equip a les empreses, generant un bon ambient de treball, i afectant positivament a la productivitat.

Víctor Küppers. Formador i autor, expert en motivació i gestió de l’entusiasme. Les dos paraules més importants pel Víctor Küppers són passió i entusiasme. El seu objectiu és ajudar a les persones a que visquin i treballin amb valors i alegria. “Que nadie llegue jamás a ti sin que al irse se sienta un poco mejor y más feliz” és una frase de la Mare Teresa de Calcuta que l’acompanya allà on va.

Conferència “Vivir con entusiasmo”, amb l’objectiu d’ajudar als participants a reflexionar per tal que aconsegueixin potenciar la seva motivació i que treballin i visquin amb més alegria, il·lusió i optimisme.


Role Playing

La Txell Cabrera és experta en treure la productivitat de cada persona a base del moviment. Si el vostre equip passa per moments de canvis, d’estrès, de desmotivació, de bloqueig… i sabeu que això afecta a l’ambient, l’energia i la productivitat, probablement el que més necessiteu en aquests moments és que el vostre equip humà es senti feliç de formar part de l’empresa.

La vostra empresa és única, especial i inigualable. Per això, aquest és un servei totalment adaptat a vosaltres, on la Txell us farà entrar en moviment. Perquè el moviment ens fa sentir lliures i ens ajuda a millorar la nostra autoestima.


Team building

Activitats a mida per a tots els treballadors de la vostra empresa, on tots participareu i propiciareu el treball en equip.

Trivial: Qui sap la història de la vostra empresa? Qui coneix a totes les treballadores i treballadors? Tothom recorda els valors? I la missió o la visió? El guanyador o guanyadora s’endurà un premi molt especial. Disponible també en versió online.

Escape room: Proves relacionades amb la temàtica de la vostra empresa. Es pot realitzar a les mateixes instal·lacions.

Wine tasting: Si preferiu fer una sortida fora del vostre lloc de treball, hem pensat en una visita a un celler, per realitzar un tast de vins en grup, i conèixer els beneficis que aporta el consum moderat de vi en les persones. Es pot valorar l’opció de realitzar el tast a les instal·lacions de la mateixa empresa.

Taller de risoteràpia: Tots hem sentit a parlar alguna vegada de la risoteràpia i dels múltiples beneficis que aporta. La risoteràpia és clau per eliminar l’energia negativa i augmenta l’autoestima. A més a més, estimula la creativitat de les persones i n’augmenta la seva productivitat.

Taller de ioga o mindfulness: Afavoreix la capacitat de concentració, millora les relacions personals i ajuda a combatre l’estrès, fomentant un estat de relaxació i tranquil·litat. Disponible també en versió online.


Càtering

Us oferirem la proposta que millor encaixi amb les vostres necessitats.

Ens assegurarem que s’ofereixi un servei personalitzat, cuidant el mínim detall, adaptant-se als nous temps i models, que afavoreixi a una experiència gastronòmica adaptada als valors de la vostra empresa.

Eternum Events també treballa amb empreses de Responsabilitat Social Empresarial, on la igualtat, el compromís social, la integritat i la cooperació són els seus valors fonamentals.


Mesures preventives

Eternum Events segueix de forma imperativa totes les indicacions preventives, d’aquesta manera, informem que fins arribada a la FASE 1 de la “desescalada” no es realitzarà cap esdeveniment presencial.

Segons la normativa vigent, s’indica que, a partir de la FASE 1, es començarà amb la realització d’espectacles culturals i actes de menys de 30 persones i un terç de l’aforament en recintes tancats i amb menys de 200 a l’aire lliure, sempre que siguin assentats i mantenint la distància de seguretat.

A partir de la FASE 2, els actes a l’aire lliure seran fins a 400 persones i 50 persones en espais tancats.

A partir de la FASE 3, es tornarà a valorar l’aforament als recintes, les distàncies de seguretat i les mesures de neteja, per tal d’anar sent més permissius a mesura que avancin les fases.

Aquestes mesures es revisaran cada dos setmanes de forma coordinada amb les autonomies i es preveu que no siguin igual per a totes.


Pin It on Pinterest