Esdeveniments personalitzats, la clau de l’èxit

“ELS PETITS DETALLS MARQUEN LA DIFERÈNCIA”

En els esdeveniments, com en les persones, la grandesa està en els petits detalls.

Aquests són els que, a priori, ens poden semblar insignificants, però que, en el fons, marquen el resultat de l’esdeveniment: èxit o fracàs.

Susana Martín, qui forma part de l’equip de BEON Worldwide, grup d’empreses líders en serveis integrals de comunicació, esdeveniments i publicitat, comenta clarament que: La organización de cualquier evento debe ser minuciosa y sincronizada, prestando atención a los grandes aspectos sin descuidar los pequeños detalles. Eso lo convierte en un éxito. Y es un valor diferencial. (Veure entrevista completa https://beonworldwide.com/es/entrevista-susana-eventos/).

No hi ha una recepta definida ni un guió a seguir, però, com en tot en la vida, aquí també existeixen les claus que ens poden ajudar a tocar el cel:

Tenir ben definit l’objectiu principal de l’empresa i esdeveniment.
Tenir empatia amb el client des del primer moment i formar un equip amb ells. Si anem agafats de la mà arribarem més lluny.
Pensar i cuidar tots els detalls: La cerca de l’espai més adequat, l’elecció del càtering idoni per aquell acte, la decoració, el personal extra, la fotografia, l’equip tècnic… tots són necessaris per tal que un esdeveniment tiri endavant.
Saber transmetre la identitat i els valors de la marca. L’acte ha de ser el reflex de la companyia i, per tant, tindrem en compte detalls com: color, escenografia, disseny.
Efecte WOW (efecte sorpresa): hem d’intentar anar un pas més enllà. Hem de buscar camins que ens permetin aconseguir l’impacte que volem generar als nostres clients potencials, satisfer les seves necessitats, enamorar-los i sorprendre’ls. Només així aconseguirem que l’esdeveniment sigui recordat.

Els petits detalls marquen la diferència

Organitzar un esdeveniment és clau per tal d’afavorir la proximitat entre empresa i client que, en definitiva, permeti la creació d’experiències reals amb una única finalitat: el creixement d’una marca.

Ens deixes ajudar-te?

Rosa i Noret