FAMILY DAY PER A EMPRESES

Heu sentit mai les expressions: “La feina és la meva segona casa” o “Els meus companys són la meva segona família”? Probablement, sí. I és per això, que volem donar importància al temps que passem treballant i al temps que invertim per a les nostres famílies.

Des d’Eternum Events volem transmetre la ideologia “family friendly” i hem creat el “Family Day” per a empreses. Es tracta d’un esdeveniment amb un objectiu ben clar: millorar l’ambient laboral i el vincle família – empresa.

El Family Day és un dia per gaudir. És un dia de família, ja sigui la primera, la segona o la tercera. Un dia per incentivar als treballadors de qualsevol empresa, per millorar les relacions dins i fora d’aquesta i, en definitiva, per reforçar els valors que l’empresa vulgui transmetre.

És una idea de jornada que va néixer als Estats Units, com una manera d’incentivar i motivar als treballadors. Així que, volem donar aquesta oportunitat tan especial des d’Eternum Events, per tal que els nostres ja clients o potencials clients la puguin gaudir i puguin augmentar el seu emotional income*.

 

Vols saber quins són els beneficis del Family Day per a empreses?

El Family Day té innumerables beneficis empresarials, com millorar l’ambient laboral i la motivació dels treballadors. A més sa més, les empreses mostren al seu equip que es preocupen pel seu benestar i el de les seves famílies, fet que incentiva a millorar la lleialtat i el compromís dels treballadors amb l’empresa.

I encara hi ha més beneficis:

  • Reforça la cultura corporativa i la imatge de l’empresa.
  • Crea un vincle entre la família i l’entorn laboral.
  • Redueix el possible estrès dels treballadors.
  • Augmenta la productivitat.
  • Diferencia a l’empresa d’altres.
  • Fidelitza als treballadors.

 

Quins són els factors clau?

En primer lloc, és important triar una data que sigui convenient per a la majoria dels treballadors i les seves famílies. Hem de tenir en compte que no deixa de ser un dia festiu per als treballadors, per tant, s’ha de trobar l’equilibri per a que puguem comptar amb el màxim d’assistència possible. És essencial, també, triar un lloc que sigui accessible per a tots, planificant activitats que siguin divertides i adequades per a totes les edats, sense deixar de banda que l’horari sigui el més apte per a tots (no farem matinar a ningú en un dia festiu, no?).

 

Per què celebrar-ho amb nosaltres?

Eternum Events vol ajudar a totes aquelles empreses que tenen, entre els seus valors, el treball en equip i el bon ambient laboral i, és per això que incorporem aquest nou concepte d’esdeveniment. Nosaltres us ajudem en tot i estem en contacte amb tots els proveïdors implicats, des de l’inici fins al final.

Eternum Events idea, pensa, crea, contacta, i ho fa tot perquè vosaltres no hàgiu d’invertir temps en un acte que està sent un èxit arreu del món. I vosaltres? Us ho deixareu perdre?

 

 

*Emotional Income: És un terme que s’utilitza per descriure els beneficis no monetaris que un empleat rep del seu treball. Inclou coses com la satisfacció laboral, l’equilibri entre la vida laboral i personal i un sentiment de propòsit. És important ja que pot ajudar els empleats a sentir-se més compromesos i motivats en el treball.